City Break

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Bansko
 

Udhëtim në Napoli, Sorrento, Salerno
4 ditë
 

                     prej € 369 p.p
 

Catania
 

Udhëtim në Catania dhe Palermo

4 ditë

 

                      prej € 359 p.p
 

Verona
 

Udhëtim në Rimini, Verona, Venecie

4 ditë
 

                      prej € 359 p.p
 

Italia
 

Udhëtim në Rivierën Italiane

4 ditë

 

                      prej € 369 p.p

Milano
 

Udhëtim në Milano dhe Liqenet Como, Garda, Maggio

4 ditë
 

                      prej € 369 p.p

Vjene
 

Udhëtim në Cote d'azur

4 ditë

 

                      prej € 449 p.p

Paris
 

Udhëtim në Paris dhe Disneyland

4 ditë
 

                      prej € 559 p.p

Spanje
 

Udhëtim në Spanjë dhe Portugali

8 ditë
 

                      prej € 649 p.p

Budapest
 

Udhëtim në Budapest

4 ditë
 

                      prej € 319 p.p

Budapest
 

Udhëtim në Zyrih, Gjenevë dhe Bazel

4 ditë
 

                      prej € 499 p.p

Mynih
 

Udhëtim ne Mynih, Shtutgart, Nuremberg

4 ditë
 

                      prej € 499 p.p

Mynih
 

Udhëtim në Amsterdam

4 ditë

 

                      prej € 429 p.p

Vjene
 

Udhëtim në Vjenë

4 ditë
 

                      prej € 429 p.p

Vjene
 

Udhëtim në Romë-Firence

4 ditë
 

                      prej € 399 p.p

Vjene
 

Udhëtim në Madrid-Barcelonë

5 ditë
 

                      prej € 479 p.p

Vjene
 

Udhëtim në Vjenë dhe Pragë

5 ditë 

                      prej € 449 p.p

Paris
 

Udhëtim në Paris

4 ditë 

                      prej € 539 p.p

Paris
 

Udhëtim në Alberobello-Otranto-Taranto

4 ditë


 

                      prej € 299 p.p

Porto-Lisbonë-Madrid
 

Udhetim në Porto-Lisbonë-Madrid

5 ditë


 

                      prej € 499 p.p

Porto-Lisbonë-Madrid
 

Udhetim në Kryeqytetet Skandinave

5 ditë


 

                      prej € 549 p.p