Udhëtime në Gjermani

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Paris

Udhëtim në Berlin

4 ditë+           prej € 399 p.p

Paris

Udhëtim në Strasburg dhe Shtutgart

4 ditë


+           prej € 379 p.p

Paris

Udhëtim në Mynih, Shtutgart, Nuremberg

4 ditë


+           prej € 379 p.p