City Break

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me autobus dhe me aeroplan në vende të ndryshme me shërbim Bed & Breakfast dhe shëtitjet sipas programit me autobus dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Ofertat
  • Udhëtime me Autobus

    Fibula Travel, ju ofron udhëtim me autobus me shërbim Bed & Breakfast dhe Half board si dhe shëtitje me autobus sipas programit.

  • Udhëtime me Aeroplan

    Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.