Belek

Oferta Belek Vera 2021

Belek është rreth 35 km në lindje të Antalisë. Resorti është relativisht i ri, kozmopolit dhe ekskluziv. E ndërtuar nga e para me një koncept të ri, baza e zhvillimit respektohet në mënyrë rigoroze parimet ekologjike pa dëmtuar format e tokës dhe duke ruajtur habitatin e gjallesave.

Turistët që zgjedhin një qëndrim / pushim në Belek, mund të zgjedhin pothuajse çdo periudhë për këtë destinacion, sepse, diku në 300 ditë në vit, ditët janë me diell.

Klima e rajonit: Mesdhetare, e nxehtë dhe e thatë në verë. Dimri: i butë dhe me shi.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta përmban: Fluturim për në Antalia, Transferim aeroport - hotel - aeroport, Kthim nga Antalia.