Udhëtime në Francë

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Paris

Udhëtim në Paris

4 ditë


+           prej € 399 p.p

Paris

Udhëtim në Paris dhe Disneyland

4 ditë


+           prej € 559 p.p

Vjene

Udhëtim në Paris dhe Mont Saint Michel

5 ditë

+           prej € 499 p.p

Vjene

Udhëtim në Cote d'azur

4 ditë


+           prej € 429 p.p