Udhëtim në Vienna |4 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Vienna me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 •  
  Nisje me 10 Maj
 •  
  4 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Tirana Airport
 
+
 
prej€ 399

 

Nisja
Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
 
10 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
10 Maj

Dita e Parë :  
Fluturimi Direkt Tiranë - Vienna. Nisja më 13:20 - Arritje në Vienna më 15:05. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Vizite e lirë në qendër të qytetit. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë : 
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë
Mëngjesi në Hotel.
Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:
Mëngjesi në hotel.
Vizite e lirë në qendër të qytetit. Transferi për në Aeroportin e Viennës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 19:00 - Arritje në Tiranë në 20:35.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodimi në hotel me 3*
 • Mëngjeset në hotel
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Oraret e nisjes dhe arritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore
 • Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnëkushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!