Oferta Kemer Vera 2021

Oferta / Pushime / Akomodimi Kemer 2021

Dëshiron një pushim të paharrueshëm? Zgjidhni një festë në Kemer! Kemi mbi xxx oferta me çmime nga xxx € / për person.

Disa informacione rreth me pushimet ne Kemer

Peizazhi në Kemer është i pabesueshëm! Këtu malet ngrihen në qiell nga deti me ujë shumë të pastër kristal të pastër, skajet shkëmbore dhe të pjerrëta të maleve janë plot me pyje halore.

Prandaj, Kemer është bërë një nga qendrat më të njohura turistike në rajonin e Antalias, dizajni i qytetit është monitoruar me kujdes për të qenë në një linjë me peizazhin përreth. Krijon një atmosferë ideale për një pushim të mrekullueshëm.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta contine: Zbor catre Antalya, Transfer aeroport - hotel - aeroport, Retur din Antalya.