Udhëtime në Italy

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed &Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Roma

Udhëtim në Rivierën Italiane

4 ditë


+           prej € 369 p.p

Roma

Udhëtim në Romë-Firence

4 ditë


+           prej € 379 p.p

varshavëdhekrakov

Udhëtim në Napoli, Sorrento, Salerno

4 ditë

+           prej € 319 p.p

varshavëdhekrakov

Udhëtim në Milano dhe Liqenet Como, Garda, Maggiore

4 ditë

+           prej € 389 p.p

varshavëdhekrakov

Udhëtim në Catania dhe Palermo

4 ditë


+           prej € 329 p.p

Verona

Udhëtim në Rimini, Verona, Venecie

4 ditë

+           prej € 359 p.p

Paris

Udhëtim në Alberobello-Otranto-Taranto

4 ditë

+           prej € 299 p.p