Oferta Side Vera 2021

Oferta / Pushime / Akomodimi në Side 2021

Dëshiron një pushim të paharrueshëm? Zgjidhni një festë në Side! Kemi mbi xxx oferta me çmime nga xxx € / person.

Disa informacione rreth pushimet në Side

Ana është e rrethuar nga dy plazhe të bukura - Në Perëndim, midis Sidi dhe Colake, plazhet janë rreth 30 km të gjata, dhe në Lindje, plazhi është më i qetë dhe vazhdon deri në fyerjen e lumit Manavgat.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta përmban: Fluturim për në Antalia, Transferim aeroport - hotel - aeroport, Kthim nga Antalia.