Udhëtime në Spanjë

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed &Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Spanje

Udhëtim në Porto, Lisbon dhe Madrid

5 ditë

+           prej € 499 p.p

Vjene

Udhëtim në Barcelonë

4 ditë


+           prej € 379 p.p

Vjene

Udhëtim në Madrid dhe Barcelonë

5 ditë

+           prej € 499 p.p

Vjene

Udhëtim në Spanjë dhe Portugali

8 ditë+           prej € 649 p.p

spanje

Udhëtim në Barcelonë dhe Plazh në Costa Brava

8 ditë


+           prej € 599 p.p