Charter Oferte Sejururi Pachete Vacanta Alanya 2021

Akomodim Vera Alanya 2021

Alanya ishte një fortesë lokale për shumë perandori mesdhetare, në sajë të pozicionit të saj natyrisht strategjik në një gadishull të vogël në Detin Mesdhe nën Malet Taurus. Kjo përfshinte perandoritë Ptolemaike, Romake, Bizantine dhe Osmane.

Klima e rajonit: Mesdhetare, e nxehtë dhe e thatë në verë. Dimri: i butë dhe me shi.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta përmban: Fluturim për në Antalia, Transferim aeroport - hotel - aeroport, Kthim nga Antalia.