Shqipëri

Fibula Air Travel, ju ofron Hotele në Shqipëri për t'u relaksuar.

Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board, All Inclusive si dhe përdorimi i SPA dhe facilitetet tjera

Oferta Akomodimi
 • Hotele në Tiranë

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Tiranë Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe përdorimin e facilitetet tjera...

 • Hotele në Durrës

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Durrës Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe All Inclusive si dhe përdorimin e facilitetet tjera...

 • Hotele në Vlorë

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Vlorë Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe Ultra All Inclusive si dhe përdorimin e facilitetet tjera...

 • Hotele në Spille

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Spille Oferta përmban: Hoteli me shërbim All Inclusive si dhe përdorimin e facilitetet tjera...

 • Hotele në Shëngjin

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Shëngjin Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe darkë si dhe përdorimin e facilitetet tjera...

 • Hotele në Velipojë

  Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Velipojë Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe Darkë si dhe përdorimin e facilitetet tjera...