Borovets Hotele

Fibula Travel Agency, ju ofron Hotele në Borovets për t'u relaksuar. Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board si dhe përdorimi i SPA dhe facilitetet tjera

borovets
 

Hotel Borovets Hills

Nata
 

            prej € 98 p.p

Japoni
 

Hotel Musala
Nata
 

            prej € 93 p.p

Bansko
 

Hotel Samokov
Nata
 

            prej € 48 p.p

borovets
 

Hotel Iglika Palace
Nata
 

            prej € 74 p.p

borovets
 

Hotel Rila
Nata
 

            prej € 100 p.p

borovets
 

Flora Complex
Nata
 

            prej € 81 p.p