Hotel Iglika Palace★★★★

Borovec, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 74

 

DBL WITH SHOWER
06 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
18 Shkurt - 04 Mars
05 Mars - 30 Prill
DOUBLE ROOM
€148
€170
€148
€125
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€203
€234
€203
€172
SINGLE ROOM
€111
€146
€111
€93
DBL 1+1 CHD (2-11,99)
€129
€170
€129
€110
SGL 1+1 CHD (0-1,99)
€112
€147
€204
€173
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€130
€171
€130
€111
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€149
€171
€149
€126
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€149
€171
€149
€126
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€149
€171
€149
€126


DBL WITH BATHTUB
06 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
18 Shkurt - 04 Mars
05 Mars - 30 Prill
DOUBLE ROOM
€152
€174
€152
€130
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€209
€236
€209
€178
SINGLE ROOM
€113
€151
€113
€95
DBL 1+1 CHD (2-11,99)
€133
€174
€133
€114
SGL 1+1 CHD (0-1,99)
€114
€152
€114
€96
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€134
€175
€134
€115
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€153
€175
€153
€131
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€153
€175
€153
€131
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€153
€175
€153
€131


STUDIO
06 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
18 Shkurt - 04 Mars
05 Mars - 30 Prill
STUDIO 3 ADULTS
€221
€255
€221
€188
ST3AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€221
€255
€221
€188
ST3AD 2+1 CHD (2-11,99)
€221
€255
€221
€188
ST3AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€222
€256
€222
€189
ST3AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€222
€256
€222
€189
ST3AD 3+1 CHD (0-1,99)
€222
€256
€222
€189
ST3AD 3+1 CHD (2-11,99)
€222
€256
€222
€189


SUITE
06 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
18 Shkurt - 04 Mars
05 Mars - 30 Prill
SUITE 4 ADULTS
€295
€339
€295
€250
SUI4A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€295
€339
€295
€250
SUI4A 3+1 CHD (2-11,99)
€295
€339
€295
€250
SUI4A 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€296
€340
€296
€251
SUI4A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€296
€340
€296
€251
SUI4A 4+1 CHD (0-1,99)
€296
€340
€296
€251
SUI4A 4+1 CHD (2-11,99)
€296
€340
€296
€251
SUI4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€297
€341
€296
€252
SUI4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€398
€354
€309
€265


FAMILY APP
06 Janar - 09 Shkurt
10 - 17 Shkurt
18 Shkurt - 04 Mars
05 Mars - 30 Prill
APARTMENT 6 AD
€442
€509
€442
€375
APARTMENT 6 AD+EXTRA BED
€467
€534
€467
€400
APT6 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€442
€509
€442
€375
APT6 5+1 CHD (2-11,99)APT6 5+1 CHD (2-11,99)
€442
€509
€442
€375
APT6 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€443
€510
€443
€376
APT6 5+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€443
€510
€443
€376
APT6 6+1 CHD (0-1,99)
€443
€510
€443
€376
APT6 6+1 CHD (2-11,99)
€443
€510
€443
€376
APT6 6+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€444
€511
€444
€377
APT6 6+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€444
€511
€444
€377
APT6 7+1 CHD (0-1,99)
€468
€535
€468
€401
APT6 7+1 CHD (2-11,99)
€468
€535
€468
€401


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Sauna finlandeze
 • Sauna herbale
 • Dhoma me avull
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndë;sishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel