Hotel Samokov★★★★

Borovets, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 48

Bed & Breakfast

STANDARD ROOM
06 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 10 Mars
11 Mars - 10 Prill
DOUBLE ROOM
€96
€89
€76
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€137
€127
€169
SINGLE ROOM
€69
€64
€57
DBL 1+1 CHD (5-11,99)
€73
€68
€58
SGL 1+1 CHD (0-4,99)
€68
€65
€58
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)
€74
€69
€59
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)
€97
€91
€77
DBL 2+1 CHD (0-4,99)
€97
€91
€77
DBL 2+1 CHD (5-11,99)
€121
€109
€96


Half Board

STANDARD ROOM
06 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 10 Mars
11 Mars - 10 Prill
DOUBLE ROOM
€110
€103
€92
DOUBLE ROOM+EXTRA BED
€156
€147
€131
SINGLE ROOM
€74
€71
€65
DBL 1+1 CHD (5-11,99)
€83
€78
€69
SGL 1+1 CHD (0-4,99)
€75
€72
€66
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)
€84
€79
€70
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)
€111
€104
€93
DBL 2+1 CHD (0-4,99)
€111
€104
€93
DBL 2+1 CHD (5-11,99)
€137
€129
€115


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi/ Darka
 • Pishina e brendshme
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel