Borovets Hills★★★★★

Borovets, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 98

 

STANDARD ROOM
13 Janar - 02 Shkurt
03-23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
Double Room
€195
€223
€195
Double Room+Ext.Bed
€264
€302
€264
Single Room
€118
€134
€118
DBL 1+1 CHD(4.11.99)
€157
€179
€157
SGL 1+1 CHD(0.3.99)
€119
€135
€119
DBL 1+2 CHD(0-3.99)(4-11.99)
€158
€180
€158
DBL 1+2 CHD(4-11.99)(4-11.99)
€195
€224
€196
DBL 2+1 CHD(0-3.99)
€195
€224
€196
DBL 2+1 CHD(4-11.99)
€235
€269
€235


STUDIO
13 Janar - 02 Shkurt
03-23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
Studio 2 ADL
€223
€260
€223
Studio 2 ADL+Ext.Bed
€302
€351
€302
ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)
€223
€260
€223
ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€224
€261
€224
ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€269
€313
€269
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)
€224
€261
€224
ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)
€270
€314
€270
ST2AD 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99)
€225
€262
€225
ST2AD 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€271
€315
€271


1 BEDROOM APP
13 Janar - 02 Shkurt
03-23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
APARTMENT 2AD
€247
€284
€247
APARTMENT 2AD+EXTRA BED
€333
€383
€333
APT2 1+1 CHD (4-11,99)
€247
€284
€247
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€248
€285
€248
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€297
€341
€297
APT2 2+1 CHD (0-3,99)
€248
€285
€248
APT2 2+1 CHD (4-11,99)
€297
€341
€297
APT2 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99)
€249
€286
€249
APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€298
€342
€298
APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€347
€398
€347


2 BEDROOM APP
13 Janar - 02 Shkurt
03-23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
APARTMENT 4 AD
€353
€290
€353
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED
€415
€472
€415
APT4 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€353
€290
€353
APT4 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)
€354
€291
€354
APT4 2+3 CHD (4-11,99) (4-11,99) (4-11,99)
€388
€442
€388
APT4 3+1 CHD (4-11,99)
€353
€290
€353
APT4 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€354
€291
€354
APT4 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€388
€442
€388
APT4 3+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)
€389
€443
€389
APT4 4+1 CHD (0-3,99)
€424
€483
€424
APT4 4+1 CHD (4-11,99)
€354
€291
€354
APT4 4+2 CHD (0-3,99) (0-3,99)
€388
€442
€388
APT4 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€355
€292
€355
APT4 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€389
€443
€389


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Jakuzzi
 • Sauna
 • Dhoma me avull
 • Fitness
 • Ski bus
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel