Hotel Rila★★★★

Borovec, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 100

 

SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
DOUBLE ROOM
€199
€270
€199
SINGLE ROOM
€173
€236
€173
SGL 1+1 CHD (0-11,99)
€199
€261
€199
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)
€224
€287
€224
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€200
€271
€200
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€224
€296
€224


SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
DOUBLE ROOM
€214
€303
€214
SINGLE ROOM
€186
€265
€186
SGL 1+1 CHD (0-11,99)
€211
€290
€212
SGL 1+2 CHD (0-11,99)(0-11,99)
€238
€315
€238
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€215
€305
€215
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€240
€329
€240


SUPERIOR TWIN RESORT VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
DOUBLE ROOM
€210
€281
€210
SINGLE ROOM
€183
€245
€183
SGL 1+1 CHD (0-11,99)
€209
€271
€209
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)
€234
€297
€234
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€211
€282
€211
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€236
€307
€236


SUPERIOR TWIN SLOPE VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
DOUBLE ROOM
€226
€313
€226
SINGLE ROOM
€197
€275
€197
SGL 1+1 CHD (0-11,99)
€222
€300
€222
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)
€248
€236
€248
DBL 2+1 CHD (0-1,99)
€227
€316
€227
DBL 2+1 CHD (2-11,99)
€251
€340
€251


FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€268
€366
€268


FAMILY SUPERIOR SLOPE VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€286
€388
€286


DELUXE SUITE RESORT VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
SUITE 2 ADULTS
€374
€441
€374
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED
€420
€486
€420
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99)
€375
€442
€375
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99)
€399
€466
€399
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€401
€467
€401
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€425
€492
€425
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99)
€421
€488
€421
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99)
€445
€512
€445


DELUXE SUITE SLOPE VIEW
27 Janar - 09 Shkurt
10 - 23 Shkurt
24 Shkurt - 08 Mars
SUITE 2 ADULTS
€433
€540
€433
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED
€479
€586
€479
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99)
€434
€541
€434
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99)
€459
€565
€459
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€360
€566
€460
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€484
€591
€484
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99)
€480
€587
€480
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99)
€504
€611
€504


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Sauna
 • Dhoma me avull
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Qendrim minimal 2 netë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel