Flora Complex★★★★

Borovets, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej €81

 

STUDIO
04 Janar - 15 Mars
16 - 31 Mars
01 - 30 Prill
STUDIO 2 ADULTS
€162
€141
€129
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED
€219
€190
€174
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)
€162
€141
€129
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€163
€142
€130
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€163
€142
€130
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)
€163
€142
€130
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)
€163
€142
€130


APARTMENT
04 Janar - 15 Mars
16 - 31 Mars
01 - 30 Prill
APARTMENT 2AD
€179
€157
€142
APARTMENT 2AD+EXTRA BED
€241
€213
€192
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 2ADL
€304
€268
€242
APT2 1+1 CHD (2-11,99)
€179
€157
€142
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€180
€158
€143
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€180
€158
€143
APT2 2+1 CHD (0-1,99)
€180
€158
€143
APT2 2+1 CHD (2-11,99)
€180
€158
€143
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)
€181
€159
€144
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)
€216
€191
€172
APT2 3+1 CHD (0-1,99)
€243
€214
€193
APT2 3+1 CHD (2-11,99)
€243
€214
€193


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Fitnes
 • Sauna
 • Banjo me avull
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Qendrim minimal 2 netë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel