Mali i Zi

Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Ulqin
Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe All Inclusive si dhe përdorimi e facilitetet tjera...

Durrës
 

Hotel Mediteran | Villa Edition
★★★★★

Ulqin, Mali i Zi

                  prej € 59 p.p

Durrës
 

Azul Beach Resort
★★★★★

Ulqin, Mali i Zi

                  prej € 70 p.p