Udhëtim në Napoli, Sorrento, Salerno | 4 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Napoli, Sorrento, Salerno me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
  • Nisje me 13 Prill
  • 4 ditë
  • Bed & Breakfast
  • Tirana Airport
+
prej € 339

Nisja
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
13 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 339
Për person
25 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 339
Për person
04 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 349
Për person
11 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 349
Për person
17 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 349
Për person
25 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 349
Për person
30 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 349
Për person
06 Qershor
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 369
Për person
13 Qershor
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 369
Për person
21 Qershor
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 379
Për person
27 Qershor
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 379
Për person
04 Korrik
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
13 Korrik
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
20 Korrik
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 419
Për person
27 Korrik
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 439
Për person
03 Gusht
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 449
Për person
10 Gusht
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 449
Për person
17 Gusht
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 439
Për person
24 Gusht
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 439
Për person
31 Gusht
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 419
Për person
07 Shtator
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
14 Shtator
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja

Dita e Parë:
Fluturimi nga Tirana për në Napoli. Nisja në orën 10:30. Arritja në Napoli në orën 11:50. Transferi për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Arritja në Napoli. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel.
Transferi për në port. Nisja me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento.
Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Nisja për në Positano me Autobus. Mbrritja sipër Positanos. (Kujdes, Autobuzi nuk lejohet të zbresë në qendër, Zbritja bëhet në këmbë.) Shëtitje në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Nisja per ne Amalfi me anije. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj. Vazhdohet Udhëtimi për në Salerno me Autobus. Mbrritja në Salerno: shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Kështjella Arecchi, Katedralja Salernos, Kopshtet Minerva, Katedralja Salernos, Shëtitorja, etj. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel.
Transferi për në Aeroportin e Napolit. Fluturimi Napoli - Tiranë. Nisja nga Napoli në orën 12.25. Arritja në Tiranë në orën 13:40