Udhëtim në Rivierën Italiane | 4 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Rivierën Italiane me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 • Nisje me 06 Maj
 • 4 ditë
 • Bed & Breakfast
 • Tirana Airport
+
prej € 369

Nisja
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
06 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 369
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
06 Maj

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana me aeroplan për në Pisa. Nisja më 15:00. Arritja në Pisa më 16:50. Transferi nga Aeroporti në qytetin e Firences. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Kthimi në Pisa, Shëtitje dhe Vizitë në Pisa. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për në La Spezia në orën 08:30. Ndalesë në Stacionin e Trenit. Nisja me Tren për në Riomaggiore. Ndalesë dhe Vizitë rreth 1 orë. Nisja me Tren për në Manarola. Ndalesë dhe Vizitë rreth 1 orë. Nisja me Tren për në Varnazza. Ndalesë dhe Vizitë rreth 1 orë. Nisja me Tren për në Monterosso. Ndalesë dhe Vizitë rreth 1 orë. Nisja me Tren për në Levanto. Ndalesë dhe Vizitë rreth 30 minuta. Vazhdimi i Udhëtimit për në Rapallo. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Ndalesë dhe Vizitë rreth 30 minuta. Nisja për në Portofino. Ndalesë dhe Vizitë në Portofino. Kthimi në Santa Margherita di Ligure. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi i Udhëtimit për në Gjenovë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë Panoramike e Monumenteve Kryesore të Qytetit;Palaces në Via Garibaldi, Piazza de Ferrari dhe Teatri Carlo Felice, Via Balbi dhe Palazzo Reale, Katedralja San Lorenzo, Porti, etj. Vazhdimi i Udhëtimit. Nisja për në Varazze. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Ndalesë dhe Vizitë 30 minuta. Nisja për në Savona. Udhëtimi zgjat rreth 30 minuta. Ndalesë dhe Vizitë 30 minuta. Nisja për në Sanremo. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë e 30 minuta. Ndalesë dhe Vizitë 1 orë. Nisja për në Ventimiglia. Udhëtimi zgjat rreth 30 minuta. Shëtitje dhe Vizitë në Ventimiglia. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për në Menton. Udhëtimi zgjat rreth 30 minuta. Ndalesë dhe Vizitë 30 minuta. Vazhdimi udhëtmit për në Monte Karlo. Udhëtimi zgjat rreth 20 minuta. Ndalesë në Monte Carlo, ku vizitohen: Shkëmbi i Monakos, Muzeu Oqeanografik, Parku i Shën Martinit si dhe Pallati i monarkut të principatës së vogël, Lungomare e Albertit të I-rë, ku zhvillohen garat e Formula 1-shit, Sheshi i Kazinos, Vazhdimi udhëtimit për në Nisë. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit të Nisës: Teatri Kombëtar i Nisës dhe sheshi aty pranë, Garibaldi, qyteti vjetër, Katedralja e Nisës dhe Sheshi i Drejtësisë, Bulevardi i Anglezëve, një prej shëtitoreve më të bukura të Francës në Mesdhe, ku ndodhen hotelet lluksoze siç janë Westminster, Hotel Royal dhe Negresco, Bulevardi i Pavjonit dhe sheshi Massena. Pasdite vonë Transferi për në Aeroportin e Nisës. Fluturimi Nisë - Tiranë direkt. Nisja nga Nisa në orën 16:05. Arritja në Tiranë në orën 17:55.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi dhe shëtitjet me autobus dhe Tren
 • Akomodim në hotel me 3 yje
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në aeroplan vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel