Udhëtim në Romë-Firence | 4 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Romë-Firence me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 • Nisje me 08 Prill
 • 4 ditë
 • Bed & Breakfast
 • Tirana Airport
+
prej € 299

Nisja
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
08 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 299
Për person
14 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
26 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 379
Për person
30 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
09 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
08 Prill

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana me aeroplan për në Pisa. Nisja më 06.50. Arritja në Pisa më 08.40. Transferi nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferi për në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Nisja për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Arritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Transferi ë Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 22:10. Arritja në Tiranë në 23:45.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodimi në hotele
 • Mëngjeset në hotele
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel