Udhëtim në Paris dhe Disneyland | 4 ditë

Fibula Travel, ju ofron Udhëtim në Paris dhe Disneyland me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 • Nisje me 04 Prill
 • 4 ditë
 • Bed & Breakfast
 • Tirana Airport
+
prej € 559

Nisja
Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
04 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 559
Për person
07 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
08 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
23 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
30 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
16 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
28 Maj
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 579
Për person
01 Qershor
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 599
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
Prill • Maj • Qershor

Dita e Parë:
Udhëtimi me aeroplan Tiranë - Paris. Nisja në orën 12:30. Arritja në Paris në 15:30. Transferi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisja ne drejtim te Kulles Eiffel, Vizitë ne Kullën Eiffel ne katin e dyte, Shetitja me anije ne Lumin Seine. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Concorde, Assemblee Nationale, Pallati i Invalideve, Varri i Napoleonit. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Nisja ne Drejtim te Parkut te madh te Disneyland Paris, ku vizitohen te dy parqet e parkut. E gjithe dita i perkushtohet Parkut te madh te Disneyland Paris. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Katërt :
Mëngjesi në Hotel.
Vizit Panoramike e Qytetit, Galerite Lafajet ,Kopshti i Luksemburgut, Opera Garnier, Champs - Elysees, Kopshti I Panteonit. Pasdreke Vizit ne lagjen Moderne te Parisit, La Defense. Nisja për në Aeroport. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 16:05. Arritja në Tiranë në orën 18:40.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel për 3 netë.
 • Hyrja në Parkun Disneyland. (ku perfshihet hyrja ne te dyja parqet 1-Disney Land Paris dhe 2- Walt Disney dhe lojrat)
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në aeroplan vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 20 x 23 cm
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Lundrimi me anije.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Lundimi ne Lumin Seine eshte opsional dhe pagesa dhe rezervimi behet tek guida.
 • Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel