Udhëtime Individuale

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Spanje

Udhëtim në Vienna

2 ditë


+           prej € 149 p.p

Vjene

Udhëtim në Budapest

3 ditë


+           prej € 139 p.p

Vjene

Udhëtim në Romë

3 ditë


+           prej € 169 p.p

Vjene

Udhëtim në Bratislavë

3 ditë+           prej € 174 p.p

Vjene

Udhëtim në Maltë

4 ditë+           prej € 159 p.p