Udhëtimi në Budapest

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Budapest. Shërbimi fjejtje me mëngjes dhe
 •  
  Sezona 2024
 •  
  3 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Skopje Airport
 
+
 
Prej € 139
Hoteli
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi
Ibis Styles Budapest Center
Double Room
Bed & Breakfast
3 ditë
€ 139
Per person

Në çmim përfshihet

 • Bileta e aeroplanit
 • Akomodimi në Hotel
 • Mëgjeset në Hotel
Në çmim nuk përfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Shuttle transfer 20 euro p.p

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet jane momentale
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel