Udhëtimi në Maltë

header
 • Rreth Maltës
 • Galeri
 • Hotelet dhe çmimet
 • Në çmim përfihet
 • Informacion

Rreth Maltës

Malta është një vend i vogël dhe tërheqës në Mesdhe, i njohur për historinë e tij të pasur, peizazhet e bukura dhe kulturën e tij të unike. Këto ishujt e vogël përbëjnë një destinacion tërheqës për turistët nga e gjithë bota. Një prej atraksioneve më të njohura të Maltës është Valletta, kryeqyteti i saj, i njohur për arkitekturën e tij të veçantë dhe për mbrojtjen e fortifikuar. Valletta është e mbushur me rrugë të ngushta, sheshet historike dhe muze të pasur me histori.

Nisja
Shkup
Maltë
Shkup
Lloji i udhëtimit
Aeroplan
Udhëtimi
4 ditë
Shërbimi
Bed & Breakfast
Kategoria
3, 4, 5 yje
Destinacioni
Malta
Transferi
Transfer grupor

Galeri

Hotelet dhe çmimet

 • Image
  Cardor Holiday Complex
  ★★★
  Tipi i dhomës
  One Bedroom Apartment Twin
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 159
 • Image
  Coral Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 170
 • Image
  Relax Inn Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Twin Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 180
 • Image
  Topaz Hotel
  ★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 180
 • Hotel Santana
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 210
 • Image
  Paradise Bay Resort
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Twin Sea View
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 185
 • Image
  Soreda Hotel
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Standard Twin
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 190
 • Image
  Radisson Blu Resort & Spa
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  Superior Room
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 235
 • Image
  Hyatt Regency
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  1 King Bed
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 285
 • Image
  The Phoenicia Malta
  ★★★★★
  Tipi i dhomës
  Executive Balcony
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 535
 • Image
  AX ODYCY Hotel
  ★★★★
  Tipi i dhomës
  Comfort Double
  Shërbimi
  Bed & Breakfast
  Çmimi prej
  € 390

Ne çmim përfshihën

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel
 • Mëngjeset në hotel

Ne çmim nuk perfshihet

 • Shërbimet shtesë

Informacione

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!