Udhëtimi në Vienna

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Vienna. Shërbimi fjejtje me mëngjes dhe
 •  
  Sezona 2024
 •  
  2 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Prishtina Airport
 
+
 
Prej €149
Hoteli
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi
Leonardo Hotel Vienna
Double Room
Bed & Breakfast
2 ditë
€ 149
Per person

Në çmim përfshihet

 • Bileta e aeroplanit
 • Akomodimi në Hotel
 • Mëgjeset në Hotel
Në çmim nuk përfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Transferi 42€ p.p

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet jane momentale
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel