Skijim

Fibula Travel Agency, ju ofron Hotele dhe Ski paketa në Bullgari për t'u relaksuar.

Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board, Ski paketa si dhe përdorimi i SPA dhe facilitetet tjera

Zgjedhni destinacionin e preferuar!
  • Ski-paketa

    Fibula Travel Agency, ju ofron akomodim + ski paketa të ndryshme. Oferta përmban: Hoteli me shërbim Half Board si dhe ski paketa të ndryshne.

  • Bansko Hotele

    Fibula Travel Agency, ju ofron Hotele në Bansko për t'u relaksuar. Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board si dhe përdorimi i SPA dhe facilitetet tjera

  • Borovets Hotele

    Fibula Travel Agency, ju ofron Hotele në Borovets për t'u relaksuar. Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board si dhe përdorimi i SPA dhe facilitetet tjera