Hotel Lion Bansko ★★★★

Fibula Travel, ju ofron akomodim dhe Ski paketa të ndryshme.
 •  
  Sezona 2024
 •  
  4, 5, 6, 7 netë
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim + Ski-paketa
 
+
 
prej € 401

4 Netë HB + 3 ditë Ski pass

Akomodimi
20 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 31 Mars
Adult: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 401
€ 377
ADULT: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 413
€ 389
Adult: Big Ski pass dhe Skitë
€ 486
€ 473
Adult: Big Ski pass - Snowboard
€ 519
€ 496
EXT.BED: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 351
€ 327
EXT.BED: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 363
€ 339
EXT.BED: Big Ski pass dhe Skitë
€ 445
€ 422
EXT.BED: Big Ski pass - Snowboard
€ 478
€ 454
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 269
€ 253
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 279
€ 254
CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 351
€ 333
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 206
€ 199
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 217
€ 209
EXT.BED CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 286
€ 276
 

5 Netë HB + 4 ditë Ski pass

Akomodimi
20 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 31 Mars
Adult: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 501
€ 485
ADULT: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 515
€ 498
Adult: Big Ski pass dhe Skitë
€ 639
€ 599
Adult: Big Ski pass - Snowboard
€ 674
€ 638
EXT.BED: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 477
€ 422
EXT.BED: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 490
€ 435
EXT.BED: Big Ski pass dhe Skitë
€ 575
€ 543
EXT.BED: Big Ski pass - Snowboard
€ 630
€ 580
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 364
€ 334
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 376
€ 336
CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 466
€ 434
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 279
€ 254
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 283
€ 259
EXT.BED CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 379
€ 354
 

6 Netë HB + 5 ditë Ski pass

Akomodimi
20 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 31 Mars
Adult: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 634
€ 587
ADULT: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 646
€ 598
Adult: Big Ski pass dhe Skitë
€ 731
€ 726
Adult: Big Ski pass - Snowboard
€ 745
€ 731
EXT.BED: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 522
€ 502
EXT.BED: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€534
EXT.BED: Big Ski pass dhe Skitë
€ 674
€ 519
EXT.BED: Big Ski pass - Snowboard
€ 686
€ 651
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 425
€ 392
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 436
€ 397
CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 540
€ 521
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 326
€ 294
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 334
€ 300
EXT.BED CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 442
€ 420
 

7 Netë HB + 6 ditë Ski pass

Akomodimi
20 Janar - 23 Shkurt
24 Shkurt - 31 Mars
Adult: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 686
€ 658
ADULT: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 691
€ 663
Adult: Big Ski pass dhe Skitë
€ 818
€ 799
Adult: Big Ski pass - Snowboard
€ 810
€ 791
EXT.BED: Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 616
€ 577
EXT.BED: Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 621
€ 583
EXT.BED: Big Ski pass dhe Skitë
€ 774
€ 718
EXT.BED: Big Ski pass - Snowboard
€ 764
€ 710
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 451
€ 424
CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 463
€ 446
CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 602
€ 580
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë dhe Shkopinjtë
€ 348
€ 322
EXT.BED CHD (04-11.99): Ski pass, Skitë, Shkopinjtë dhe Këpucët për Skitë
€ 359
€ 344
EXT.BED CHD (04-11.99): Big Ski pass dhe Skitë
€ 498
€ 474
Në çmim përfshihet

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Ski pass
 • Parking
 • Internet
Në çmim nuk përfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Transporti
 • Taksa turistike 10€ për person

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Nuk ofrohet shkollë për ski për fëmijët deri në 7 vjeç
 • Nuk ofrohet shkollë për snowboard për fëmijët deri në 12 vjeç.
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe në se rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!