Tiranë

Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Tiranë.
Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe përdorimi e facilitetet tjera...

Tirane
 

Te Stela Resort
★★★★

Tiranë, Shqipëri

                                 nga € 28 p.p

Tirane
 

Select Hill Resort
★★★★★

Tiranë, Dajt, Shqipëri

                                 nga € 54 p.p

Tirane
 

Hotel Elisa Tirana
★★★★

Tiranë, Shqipëri

                                 nga € 45 p.p