Durrës

Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Durrës
Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe All Inclusive si dhe përdorimi e facilitetet tjera...

Durrës
 

Klajdi Resort & SPA
★★★★

Mali i Robit, Golem, Shqipëri

                                 nga € 42 p.p

Durrës
 

Royal G Hotel & SPA
★★★★★

Durrës, Shqipëri

                                 nga € 58 p.p

Durrës
 

Grand Blue Fafa Hotel & SPA
★★★★★

Golem, Kavajë, Shqipëri

                                 nga € 69 p.p

Durrës
 

Fafa Premium Hotel & SPA
★★★★★

Mali i Robit, Kavajë, Shqipëri

                                 nga € 68 p.p

Durrës
 

Fafa Aqua Blue Resort
★★★★★

Golem, Kavajë, Shqipëri

                                 nga € 75 p.p