Udhëtim në Berlin |4 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Berlin me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 •  
  Nisje me 19 Prill
 •  
  4 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Tirana Airport
 
+
 
prej€ 399

 

Nisja
Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
 
19 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
18 Prill

Dita e Parë:  
Fluturimi direkt Tiranë - Berlin. Nisja nga Tirana në orën 07:10. Arritja në Berlin në orën 08:30. Nisja për në Drezden. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Arritja në Drezden. Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit. Vazhdimi i udhëtimit për në Leipzig. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Arritje në Leipzig. Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë : 
Mëngjesi në Hotel.
Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Arritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Arritje në Berlin. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Sistemimi dhe fjetje në hotel.


Dita e Tretë
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:
Mëngjesi në hotel.
Transferi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Tiranë, Nisja nga berlini në orën 10:10. Arritja në Tiranë 12:25.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi dhe shëtitjet me autobus
 • Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në aeroplan vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra)
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Oraret e nisjes dhe arritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnëkushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!