Shëngjin

Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Shëngjin.
Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board, All Inclusive si dhe përdorimi e facilitetet tjera...

Shëngjin
 

Hotel Frojd
★★★★

Shëngjin, Shqipëri

                                 nga € 28 p.p

Shëngjin
 

Rafaelo Deluxe & SPA
★★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri

                                 nga € 43 p.p

Shëngjin
 

Rafaelo Executive & SPA
★★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri

                                 nga € 43 p.p

Shëngjin
 

Rafaelo Comfort & Family
★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri

                                 nga € 28 p.p