Rafaelo Resort & SPA ★★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 23

 

Tipi i dhomës
Shërbimi
Double Room
Triple Room
Quadruple Room
 
Comfort Room
Bed & Breakfast
€ 45
€ 65
€ 75
Për dhomë

Tipi i dhomës
Shërbimi
Single Room
Double Room
Junior Suite
Suite
 
Deluxe Room
Bed & Breakfast
€ 60
€ 85
€ 110
€ 130
Për dhomë


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Qendra SPA
 • Pishina e brendshme
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel