Ruskovets Resort★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 58

 

Junior Suite
08-25 Janar
26 Janar - 04 Mars
SINGLE ROOM
€103
€112
SUITE 2 ADULTS
€115
€125
SGL 1+1 CHD (0-3,99)
€104
€113
SUI2A 1+1 CHD (4-11,99)
€115
€125
SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€116
€126
SUI2A 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€116
€126
SUI2A 2+1 CHD (0-11,99)
€116
€126
SUI2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-3,99)
€126
€136


SENIOR SUITE
08-25 Janar
26 Janar - 04 Mars
SUITE 4 ADULTS
€174
€189
SUI4A 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€174
€189
SUI4A 3+1 CHD (4-11,99)
€174
€189
SUI4A 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€175
€190
SUI4A 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€175
€190
SUI4A 4+1 CHD (0-11,99)
€175
€190
SUI4A 4+2 CHD (0-11,99) (0-3,99)
€185
€200
SUI4A 4+2 CHD (0-11,99) (4-11,99)
€199
€213


VILLA COMFORT
08-25 Janar
26 Janar - 04 Mars
VILLA 4 ADULTS
€202
€219
VILLA 4 ADULTS+EXTRA BED
€235
€254
VILA4 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€202
€219
VILA4 3+1 CHD (4-11,99)
€202
€219
VILA4 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€203
€220
VILA4 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€203
€220
VILA4 4+1 CHD (0-11,99)
€203
€220
VILA4 4+2 CHD (0-11,99) (0-3,99)
€213
€230
VILA4 4+2 CHD (0-11,99) (4-11,99)
€227
€243


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishinë me uje mineral
 • Pishinë për fëmijë
 • Sauna
 • Banjë me avull
 • Fitness
 • Këndi për fëmijë
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë
 • Parkingu

Shënime

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel