Hotel Perun Lodge★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 52

 

Studio
20 Janar - 23 Shkurt
SINGLE ROOM
€76
STUDIO 2 ADULTS
€103
SGL 1+1 CHD (0-4,99)
€77
ST2AD 1+1 CHD (5-11,99)
€103
ST2AD 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)
€104
ST2AD 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)
€129
ST2AD 2+1 CHD (0-4,99)
€104
ST2AD 2+1 CHD (5-11,99)
€129

1 BEDROOM APP
20 Janar - 23 Shkurt
APARTMENT 2AD
€114
APARTMENT 2AD+EXTRA BED
€154
APT2 1+1 CHD (5-11,99)
€114
SGL 1+1 CHD (0-4,99)
€114
APT2 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)
€143
APT2 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)
€115
APT2 2+1 CHD (0-4,99)
€143
APT2 2+1 CHD (5-11,99)
€115
APT2 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)
€144
APT2 2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)
€172
APT2 3+1 CHD (0-4,99)
€154
APT2 3+1 CHD (5-11,99)
€186


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishinë e mbyllur
 • Sauna
 • Banjë me avull
 • transferi deri te gondola
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Taksa turistike 10€
 • Shtesa per Darkën për ADL 20€
 • Shtesa per Darkën për CHD nga 5-11.99 vjeç 10€

Shënime

 • Çmimet janë për dhomë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel