Hotel Lucky Bansko★★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej €76

 

STUDIO STD
08-25 Janar
26 Janar - 14 Mars
SINGLE ROOM
€135
€152
STUDIO 2 ADULTS
€151
€170
SGL 1+1 CHD (0-3,99)
€136
€153
ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)
€136
€153
ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€137
€154
ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€152
€171
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)
€152
€171
ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)
€152
€171


STUDIO LUX
08-25 Janar
26 Janar - 14 Mars
STUDIO 2 ADULTS
€182
€204
ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)
€164
€184
ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€165
€185
ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€183
€205
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)
€183
€205
ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)
€183
€205


1 BEDROOM APP
08-25 Janar
26 Janar - 14 Mars
APARTMENT 2AD
€188
€211
APARTMENT 2AD+EXTRA BED
€244
€275
APT2 1+1 CHD (4-11,99)
€188
€211
APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)
€189
€212
APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)
€189
€212
APT2 2+1 CHD (0-3,99)
€189
€212
APT2 2+1 CHD (4-11,99)
€189
€212


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishina e brendshme
 • Pishina me uje me krip
 • Jakuzi
 • Fitnes
 • Garderoba per skija
 • Sauna
 • Dhoma me avull
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Qendrim minimal 2 netë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel