Bonita Luxury Resort ★★★★★

Golem Kavaje, Shqiperi
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 33
Periudha
Tipi i dhomës
Akomodimi
Bed & Breakfast
Half Board
Full Board
Dhjetor
Double Room
1 natë
€ 39
€ 49
€ 59
p.p nata
Dhjetor
Double Room
2 netë
€ 37
€ 44
€ 54
p.p nata
Dhjetor
Double Room
3 netë
€ 33
€ 39
€ 49
p.p nata


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi/ Dreka/ Darka bufe
 • Akses ne Pishine dhe plazh
 • Fëmija i parë deri 0-5.99 vjeç
 • Fëmija i dytë nën këtë moshë paguan 30% të çmimit.
 • Fëmija nga 6-11.99 vjeç 50% zbritje
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Fëmija deri 6-11.99 vjeç paguajn 50%

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel