Viti i ri select hill


VITI I RI 2022
★★★★★
SELECT HILL CONFERENCE & SPA
Tiranë - Shqipëri
 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg
 


 
Double Room
Paketa nr.1
Përfshin: Darka Gala me 31.12.2021
Muzik Live.
NATA GALA 80€ për person 
Double Room
Paketa nr.2
Përfshin: Darka Gala me 31.12.2021
Muzik Live, Pishina Party me Dj dhe Muzike, Open Bar. 
NATA GALA 140€ për person
 
Double Room
Paketa nr.3
Përfshin: Akomodim, Darka Gala me 31.12.2021
Muzik Live.
1 netë 105€ për person


 
Double Room
Paketa nr.4
Përfshin: Akomodim, Darka Gala me 31.12.2021
Muzik Live, Pishina Party me Dj dhe Muzike, Open Bar. 
1 netë  165€ për person
  
Në pagesë përfshihën

  • Akomodimin në hotel
  • Darka Gala 31.12.2021
  • Pishina Party
  • Open Bar
  • Muzik Live
Në pagesë nuk përfshihën

  • Transporti
  • Shërbimet shtesë