Viti i Ri në Budva


VITI I RI NË BUDVA
Prej 31 Dhjetor 2021 dhe qëndrimi 2 ose 3 netë.
Darka speciale e Vitit të Ri!★★★★★
IBEROSTAR SLAVIJA

dinning1.jpg
 

Double Room
31.12.2021
Akomodim në hotel me Mëngjeset per 2 ose 3 netë qëndrimi dhe Darkat vetëm për 2 netë Darkë speciale bufe më 31 Dhjetor, pije të pa përfshira, muzikë dhe argëtim.
Përdorim falas i saunas, jakuzit, fitnes dhe parkingu WIFI FREE
Fëmijët 0 - 1.99 vjeç FREE/ Krevat shtesë paguhet si me çmim të plotë
2 netë 139€ / 3 netë 179€ për persom★★★★
HOTEL MOSKVA
izgrgro.jpg
 
Double Room
31.12.2021
Akomodim në hotel me mëngjeset dhe darkat per 2 ose 3 netë qëndrimi; Darkë speciale më 31 Dhjetor, pije të pa përfshira.
Përdorim falas i saunas, jakuzit, banjos turke, fitnes dhe parkingu WIFI FREE
Fëmijët 0 - 1.99 vjeç FREE/ Krevat shtesë paguhet si me çmim të plotë Fëmijët 2 - 6.9 vjeç, nuk kanë krevat shtesë/ Krevat shtesë paguhet si me cmim te plote.
2 netë 170€ / 3 netë 250€ për persom★★★★
AVALA RESORT
dinnning3.jpg
 
Double Room
31.12.2021
Akomodim në hotel me mëngjeset dhe darkat per 2 ose 3 net qëndrimi; Darka speciale Bufe e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, pije të pa përfshira, program muzikor Live Drekë e hershme më datë 1 Janar.
Përdorim falas i saunas, pishinës së brendshme, jakuzit, banjos turke, fitnes dhe parkingu
2 netë 196€ / 3 netë 249€ për persom