Hotel Izgrev Spa & Aquapark


VITI I RI 2022
★★★★★
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
Strugë - Maqedoni
 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg
 


 
Double Room
31.12.2021 - 01.01.2022
Përfshin: Darkën Gala me 31.12.2021 (pije lokale pa limit, muzik live)
Darka me 01.01.2022 (pije lokale pa limit, muzik live)
2 netë 160€ për person


 
Double Room
31.12.2021 - 02.01.2022
Përfshin: Darkën Gala me 31.12.2021 (pije lokale pa limit, muzik live)
Darka me 01.01.2022 (pije lokale pa limit, muzik live)
Darka me 02.01.2022 (pijet nuk përfshihën)
3 netë 190€ për person
 Për shkak të protokolleve për Covid, përdorimi i Spa është i kufizuar dhe duhet paraprakisht rezervimi.
Në pagesë përfshihën

 • Darka Gala 31.12.2021
 • Darka për datën 01.01.2022
 • Darka për datën 02.01.2022
 • Muzikë Live
 • Përdorimi i pishinës së brendshme, fitnesit, saunës dhe hamamit
 • Fëmijët deri 0-2.99 vjeç pa pagesë
Në pagesë nuk përfshihën

 • Pamje nga Liqeni (6€ për dhomë)
 • Minibar
 • Fëmijët nga 3-11.99 vjeç paguajnë -50%
 • Personi i tretë në dhomë paguanë -30%
 • Single Room paguhet +50% të çmimit