Viti i Ri ne Bianca Resort

BIANCA RESORT & SPA

Oferta e Vitit të ri

FIBULA ofron ofertë speciale për në Kolashin, zgjedhni paketën tuaj të preferuar. Paketa përfshinë: Akomodim, mëngjes, darkë, dhe Darkën Gala të Vitit të ri (30.12.2021 - 01.01.2022).
 •  
  Oferta e Vitit të ri
 •  
  3, 4, 5 netë, e më shumë
 •  
  Half Board
 •  
  Festa e Vitit të ri
 
+
 
nga € 312

Oferta e Vitit të ri

 
 
 
 
 
 
 
 
Half board
 
Darka Gala
Tipi i dhomës
Shërbimi
Netët
Çmimi për dhomë
Akomodimi
DOUBLE ROOM
Half Board+GALA
3 netë
€ 624
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 693
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 807
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 912
29.12.2021
SINGLE ROOM
Half Board+GALA
3 netë
€ 555
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 618
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 720
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 813
29.12.2021
JUNIOR APARTMENT (2+2)
Half Board+GALA
3 netë
€ 918
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 1122
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 1317
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 1656
29.12.2021
EXECUTIVE APARTMENT (2+2)
Half Board+GALA
3 netë
€ 1197
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 1323
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 1548
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 1836
29.12.2021
PRESIDENTIAL APARTMENT (4+1)
Half Board+GALA
3 netë
€ 2388
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 2829
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 3186
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 4437
29.12.2021
Fëmijët nga 7-12 vjeç
Half Board+GALA
3 netë
€ 72
30.12.2021
Opsionet tjera
 
 
4 netë
€ 88
29.12.2021
 
 
5 netë
€ 100
29.12.2021
 
 
7 netë
€ 119
29.12.2021
Ne çmim përfshihën

 • Akomodim në Hotel
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Darka Gala e Vitit të ri
 • Fëmiju deri 7 vjeç FREE
 • Përdorimi SPA Përdorimi Fitness Club Bazen, Sauna, Jacuzzi
 • Parking
 • WI-FI
Ne çmim nuk përfshihën

 • Kosto shtesë të hotelit
 • Transporti
 • Taksat e Qëndrimit

Shënim i rëndësishëm::

 • Çmimet janë për dhomë dhe janë të vlefshme deri 28.12.2021
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Për të hyrë në Republikën e Malit të zi duhet të keni një certifikatë për vaksinën me min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë), ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Travel!
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit e Fibula Travel!