Arxhena Resort


VITI I RI 2022
★★★★
ARXHENA MOUNTAIN RESORT
Brodë - Kosovë
 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg


 


 
Double Room
31.12.2021 - 01.01.2022
Përfshihen: Darka Festive më 31.12.2021 dhe mëngjesin e datës 01.01.2022
1 netë/ 2 ditë 70€ për person 
Double Room
31.12.2021 - 02.01.2022
Përfshihen: Darka Festive më 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te datës 01.01.2022.
Mengjesin e datës 02.01.2022
2 netë/ 3 ditë 135€ për person 
Double Room
31.12.2021 - 03.01.2022
Përfshihen: Darka Festive më 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te datës 01.01.2022.
Mëngjesin dhe darken e datës 02.01.2022 dhe mengjesin e datës 03.01.2022
3 netë/ 4 ditë 180€ për person
 
 
Në pagesë përfshihën

  • Darka festive 31.12.2021
  • Mëngjesi dhe darka festive për datën 01.01.2022
  • Mëngjesi dhe darka për datën 02.01.2022
  • Mëngjesi për datën 03.01.2022
  • Fëmija deri 0-4.99 vjeç FALAS (Shtretër me prindërit)
Në pagesë nuk përfshihën

  • Fëmijët nga 5-12 vjeç paguajnë 50%
  • Fëmijët mbi 12 vjeç paguajnë çmimin e plotë