Udhëtim në Tokio dhe Osaka | 8 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Tokyo dhe Osaka me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 •  
  Nisje me 12 Maj
 •  
  8 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Tirana Airport
 
+
 
prej € 2,499

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
8 ditë
€ 2,499
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
12 Maj

Dita e Parë:
Fluturimi Tiranë - Narita, Tokio nëpërmjet Dubait. Nisja nga Tirana në orën 13:25, Arritja në Dubai në orën 21:50. 


Dita e Dytë:
Nisja nga Dubai në orën 02:55. Arritja në Tokio në orën 17:20. Pritja në Aeroportin Narita, Tokio. Nisja për në Tokio. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë në Tokio: Observatori i Ndërtesës Qeveritare, Përmendore Meiji Shrine, Shibuya, Harajuku, Tempulli Sesoji në Asakusa dhe Rruga Nakami. Mbyllet me shëtitje në Kroçiere Lumore Sumida, Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për në Nikko. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Arritje në Nikko. Vizitë e Toshogu Shrine dhe e Ujëvarës Kegon. Kthimi në Tokio. Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Malin Fuji. Ndalesë në Fuji. Vazhdimi për në Fuji Kawaguchiko. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Nagoya. Udhëtmi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Gjashtë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë rreth 2 orë në Nagoya, Vazhdimi i Udhëtmit për në Kyoto. Vizitohen: Tempulli Kinkaku dhe Shushimnari Shrine. Vazhdimi i udhëtimit për në Osaka. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Shtatë:
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë Osaka. Nisja për në Kobe. Vizitë në Kobe. Transferi për në Aeroportin e Osakës. Nisja nga Osaka në orën 23:30. 


Dita e Tetë:
Arritja në Dubai në orën 05:45. Nisja nga Dubai në orën 09:20, Arritja në Tiranë në orën 12:25.
Në çmim përfshihet

 • Bileta e aeroplanit Tiranë - Narita nëpërmjet Dubai dhe Osaka - Tiranë nëpërmjet Dubait.
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodimi në hotele
 • Mëngjeset në hotele
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Japonezeze për të gjithë ditët e qëndrimit
 • Hyrjet sipas programit.
Në çmim nuk përfshihet

 • Viza hyrëse
 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në Monumentet që nuk janë përfshirë.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel