TE STELA RESORT ★★★★

Tiranë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 28
Tipi i dhomës
Shërbimi
 
Çmimi
 
SINGLE ROOM
Bed & Breakfast
 
€ 42
Për dhomë
DOUBLE ROOM
Bed & Breakfast
 
€ 56
Për dhomë
TRIPLE ROOM
Bed & Breakfast
 
€ 75
Për dhomë
QUADRUPLE ROOM
Bed & Breakfast
 
€ 86
Për dhomë

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishina dimërore
 • Palestër
 • Parking 
 • WI-FI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • 50% zbritje në SPA Center
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel