Durrës

 

PRESTIGE RESORT
- Durrës -


 

Tipi i dhomësShërbimi11 Korrik - 31 Gusht
DELUXE DOUBLE ROOM GARDEN VIEW - MAX 2 ADULT + 1 INFANT (0-2)
DOUBLE ROOMBed & Breakfast€ 205
SINGLE ROOMBed & Breakfast€ 103
DELUXE DOUBLE ROOM SEA VIEW - MAX 2 ADULT + 1 INFANT (0-2)
DOUBLE ROOMBed & Breakfast€ 220
SINGLE ROOMBed & Breakfast€ 115
DELUXE TWIN ROOM GARDEN VIEW - MAX 2 ADULT + 1 INFANT (0-2)
DOUBLE ROOMBed & Breakfast€ 205
SINGLE ROOMBed & Breakfast€ 103
DELUXE JUNIOR SUITE - MAX 2 ADULT + 1 CHD (02-11.99)
DOUBLE ROOMBed & Breakfast€ 275
DELUXE SUITE ROOM - MAX 2 ADULT + 1 CHD (02-11.99)
DOUBLE ROOMBed & Breakfast€ 315Ne çmim përfshihën

  • Akomodimi në Hotel
  • Mëngjesi


Ne çmim nuk perfshihet

  • Shërbimet shtesë
  • Transporti

Shënime:

  • Çmimet janë për dhomë
  • Çmimet e mësipërme janë valide nga 01 Janar deri me 31 Gusht
  • Pagesa është e detyrueshme në Euro
  • Për të hyrë në Republikën e Shqipërisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën me minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
  • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
  • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!