MEDITE Spa Resort & Villas ★★★★★

Sandanski, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 72
Tipi i dhomës Akomodimi Kapaciteti Shërbimi Diele - Enjte Premte-Shtune
DELUXE ROOM DBL 2 ADL Bed & Breakfast €143 €164
SGL 1 ADL Bed & Breakfast €110 €130
DELUXE ROOM (Balcony) DBL 2 ADL Bed & Breakfast €151 €171
SGL 1 ADL Bed & Breakfast €118 €141
PREMIUM ROOM DBL 2 ADL (1CHD/1ADL) Bed & Breakfast €156 €179
SGL 1 ADL Bed & Breakfast €123 €146
PREMIUM ROOM (Balcony) DBL 2 ADL (1CHD/1ADL) Bed & Breakfast €166 €116
SGL 1 ADL Bed & Breakfast €130 €151
JUNIOR SUITE DBL 2 ADL (2CHD/1ADL) Bed & Breakfast €197 €220
SGL 1 ADL Bed & Breakfast €171 €194
DELUXE APARTMENT 4 PAX 4 ADL + CHD/1ADL Bed & Breakfast €279 €312
VILLA 1 BEDROOM 2 PAX 2 + 1 ADL Bed & Breakfast €266 €307
VILLA 2 BEDROOMS 4 PAX 4 + 2 ADL Bed & Breakfast €363 €409
VILLA 3 BEDROOMS 6 PAX 6 + 1 ADL Bed & Breakfast €501 €557
FAMILY VILLA 2 BEDROOMS 4 PAX 4 ADL +2 CHD/ 1 ADL Bed & Breakfast €363 €409
FAMILY VILLA 3 BEDROOMS 6 PAX 6 ADL + 1 CHD/ 1 ADL Bed & Breakfast €501 €557
VILLA FAMILY PREMIUM 8 PAX 8 ADL + 4 CHD/ 4ADL Bed & Breakfast €726 €792


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishina e brendshme dhe e jashtme
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Banjo me avull
 • Dhome relaksi
 • Fitness
 • Taksa turistike dhe TVSH
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënime

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Fëmija deri në 11.99 vjeç. akomodohen pa pagesë me 2 të rritur
 • 1 i rritur + 1 fëmijë deri në 11.99 vjeç. në një krevat të rregullt tarifohet si një dhomë teke
 • Shtesa për të rriturin e 3-të në krevat shtesë: 31 € për natë
 • Shtesa për darkë: 26 € për një të rritur;13 € për fëmijë deri në 12 vjeç
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel