MAX ROYAL G CONFERENCE & SPA ★★★★
Golem - Shqipëri

 • Sezona 2024
 • Nata
 • Bed & Breakfast
 • Akomodim
prej € 34
Periudha
Tipi i dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
Mars
Double Room
Bed & Breakfast
nata
€ 34
p.p nata
Mars
Double Room
Half Board
1 natë
€ 49
p.p nata
Mars
Double Room
Half Board
2 netë
€ 44
p.p nata
Mars
Double Room
Half Board
3 netë
€ 44
p.p nata


Në çmim përfshihet

 • Akomodim ne Hotel
 • Mëngjesi/ Darka
 • Akses ne ambjentet e Spa Center (10:00-21:00)
 • Pishina dimrore
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • dhoma e relaksit
 • Peshqiret e SPA
 • WI-FI
 • Parking

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim:

 • Çmimet janë për person
 • Femija i pare nga 0-4 vjec eshte pa pagese
 • Femija i dyte nga 0-4 vjec 50% zbritje
 • Femija i trete nga 0-4 vjec 50% zbritje
 • Fëmijët nga 5-9.99 vjec 50% zbritje
 • Fëmijët mbi 10 vjec paguajne cmim te plote
 • Per dhomat me pamje nga deti duhet te paguhet edhe 5 euro ekstra per dhomen per cdo nate qendrimi.
 • Personi i vetem ne dhome paguan 80% te dhomes double.
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel