Kroçiere në Ishujt Grekë | 6 ditë

header
 • çmimi nga499€
 • 6 ditë / 5 netë
 • Nisje me 07 Prill
 • Detajisht
 • Përshkrimi i udhëtimit
 • Programi i udhëtimit
 • Galeri
 • Në çmim përfshihet
 • Informacion

Përshkrimi

Rhodos, Santorini, Athina, Patmos, Kretë - Heraklion me Aegean dhe Mykonos janë destinacione të mrekullueshme në Greqi, të cilat ofrojnë një përzierje të pasur të historisë, kulturës dhe bukurisë natyrore. Udhetaret qe vizitojne keto vende do te mbijetojne nje eksperience te paharrueshme dhe do te shijojne pamjet spektakolare, plazhet e gjelbra dhe mikpritjen e jashtezakonshme te banoreve.

Lundrim
Rhodos
Santorini
Athine
Patmos
Kretë - Heraklion Me Aegean
Mykonos
Tipi i Turit
Shëtitje Me Kroçiere
Akomodimi
Kabin e brendshme
Sherbimi
All Inclusive
Lloji i udhëtimit
Kroçiere
Destinacionet
Ishujt Grekë dhe Kushadasi
Udhetimi
6 ditë / 5 netë
Taksat Portuale
të përfshira
Nisja
07 Prill
Ekstra pagesë
Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
Detajet e udhëtimit

Nisja
07 Prill

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 16:00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Athinë


Dita e Dytë:

Arritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13:00. Arritja në Mykonos në orën 18:00, - Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23:00. Darka në Kroçiere.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Kroçiere.
Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07:00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13:00. Zbritje në Ishullin Patmos në orën 16:30 - Shëtitje Opsionale në Patmos. Qëndrimi në Ishull deri në 21:30. Darka në Kroçiere.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Kroçiere.
Zbritja në Rhodos në orën 07:00. Ekskursion në Monumentet Kryesore të Qytetit: Akropoli i Lindos dhe Kalaja e Knights. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18:00. Darka në Kroçiere.


Dita e Pestë:

Mëngjesi në Kroçiere.
Zbritja në Heraklion, Kretë në orën 07:00. - Shëtitje Opsionale në Kretë. Qëndrimi në Ishull deri në 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. - Shëtitje Opsionale në Santorini. Qëndrimi në Ishull deri në 21.30. Darkë në Kroçiere.


Dita e Gjashtë:

Mëngjesi në Kroçiere.
Zbritja në Port në Lavrion, Athinë, në orën 06.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Arritja në Shqipëri.

Kroçiere Celestyal

Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
 • Akomodim në Kroçieren Celestyal për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje
 • Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
 • Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit gjatë vakteve.
 • Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere
 • Zbritje €75 në vlerën totale të Ekskursioneve dhe Vizitave të zgjedhura
 • Taksat Portuale
 • Bakshishet

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
 • Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes

Informacione

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti