Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi | 8 ditë

header
 • çmimi nga499€
 • 8 ditë / 7 netë
 • Nisje me 07, 14 Prill
 • Detajisht
 • Përshkrimi i udhëtimit
 • Programi i udhëtimit
 • Galeri
 • Në çmim përfshihet
 • Informacion

Përshkrimi

Kusadasi, Athina, Selanik, Mykonos, Santorini, Milos, dhe Kretë - Chania janë destinacione të mrekullueshme në Greqi dhe Turqi, të cilat ofrojnë një përzierje të pasur të historisë, kulturës dhe bukurisë natyrore. Musafirit në këto vende do të gjejnë një eksperiencë të jashtëzakonshme dhe do të shijojnë pamjet spektakolare dhe mikpritjen e jashtëzakonshme të banorëve.

Lundrim
Kusadasi
Athine
Selanik
Mykonos
Santorini
Milos
Kretë - Chania
Tipi i Turit
Shëtitje Me Kroçiere
Akomodimi
Kabin e brendshme
Sherbimi
All Inclusive
Lloji i udhëtimit
Kroçiere
Destinacionet
Ishujt Grekë dhe Kushadasi
Udhetimi
8 ditë / 7 netë
Taksat Portuale
të përfshira
Nisja
07, 14 Prill
Ekstra pagesë
Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet

Programi i udhëtimit

 • Dita e parë:
  Nisja nga Prishtina në oren 02:00 dhe udhëtimi me autobus për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal, në Selanik. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19:00.

 • Dita e dytë:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Kushadasi në orën 13:00. Ekskursion në Efes. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19:00

 • Dita e tretë:
  Nisja në orën 02:00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 08.00. Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Kretë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19:00.

 • Dita e Katërt:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Santorini në orën 07:00. Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Santorini. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 00:30, pas mesnate.

 • Dita e Pestë:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Mykonos në orën 08:00 Të lirë për Shëtitje ose Plazh në Mykonos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 02:00, pas mesnate.

 • Dita e Gjashtë:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Pireus, Athinë në orën 07:00. Të lirë për Shëtitje në Athinë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 17:00.

 • Dita e Shtatë:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Selanik në orë 10:00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Arritja në Shqipëri.

 • Dita e Tetë:
  Mëngjesi në Kroçiere.
  Zbritja në Port në Lavrion, Athinë, në orën 06.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Arritja në Shqipëri.

Kroçiere Celestyal Crystal

Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
 • Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
 • Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
 • Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit gjatë vakteve.
 • Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere
 • Zbritje €75 në vlerën totale të Ekskursioneve dhe Vizitave të zgjedhura
 • Taksat Portuale
 • Bakshishet

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
 • Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes

Informacione

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti